Wat moet ik doen als mijn SMARTBABY babyfoon rood knippert?

Als je SMARTBABY babyfoon rood knippert, duidt dit meestal op connectieproblemen. Volg de onderstaande stappen om dit op te lossen:

1. Verwijder de camera uit de app:

• Open de app en klik op de babyfoon.
    • Klik op de drie puntjes rechtsbovenin.
    • Scroll helemaal naar beneden en selecteer "Toestel verwijderen".
  2. Reset de camera:

• Houd de resetknop ingedrukt totdat je twee pieptonen hoort.
  3. Installeer de camera opnieuw volgens de instructies:

Door deze stappen te volgen, zou je de connectieproblemen met je SMARTBABY babyfoon moeten kunnen verhelpen. Als de problemen blijven aanhouden, neem dan contact op met onze klantenservice.