Altijd vervelend wanneer er problemen zijn met je babyfoon.

De accuduur van de DVM-275 / DBV-2700 LUX babyfoon kan door verschillende factoren worden beïnvloed. Hier zijn enkele 

belangrijke aspecten die u kunt overwegen om de batterijduur te optimaliseren:


  • Gebruik van de VOX-functie: De VOX-functie, die de babyfoon activeert bij geluidsdetectie, kan de batterijduur aanzienlijk verlengen omdat het apparaat niet continu actief is.


  • Bereik van de verbinding: De afstand tussen de ouder-unit en de baby-unit kan ook de accuduur beïnvloeden. Wanneer de units zich verder van elkaar bevinden, kan dit meer vermogen vereisen om een stabiele verbinding te onderhouden, wat meer batterij verbruikt.


  • Schermhelderheid en volume: De helderheid van het scherm op de ouder-unit en het volume waarmee de audio wordt afgespeeld, zijn beide belangrijke factoren. Hogere helderheid en volume vereisen meer energie, wat de batterij sneller kan uitputten.



Door deze factoren te beheren, kunt u de accuduur van uw babyfoon verbeteren en ervoor zorgen dat het apparaat functioneel blijft wanneer u het het meest nodig heeft. 


Wanneer deze factoren geen verbeteringen geven voor de accuduur van de babyfoon is wellicht de accu defect. Deze zit intern in de ouderunit en dient door onze monteurs vervangen te worden. Je kunt hiervoor de babyfoon aanmelden ter reparatie op onze website.