De babyfoon werkt met een infrarood functie. Het kan soms gebeuren dat de babyfoon geen onderscheid kan maken tussen dag- en nacht door de overbelichting van de infrarood op 'iets'. Dan is de babyfoon bijvoorbeeld te dicht gericht op een wit dekentje of bijvoorbeeld een latje van een ledikant, of hij positioneert te veel op een licht vlak. 


Op onderstaande foto zie je een goed voorbeeld hiervan. De camera is gericht op een wit object/kast links (zie overbelichte plek), waardoor de infrarood reflecteert. Als de camera wat meer naar rechts word gericht, zal dit probleem verholpen zijn.Test daarom eens verschillende posities uit. Houd daarbij 1/1,5 meter afstand aan van je kindje. Zorg ervoor dat niks het beeld blokkeert. Zo kan je constateren wat er gebeurd met het nachtzicht als je andere posities uittest/ergens anders op richt.


Indien je twijfelt over de werking van het product en bovenstaande tip heeft niet mogen baten, kan je het product aanmelden voor service via de volgende link: www.service-hesdo.nl

Wij geven 24 maanden garantie vanaf de dag van aankoop en helpen je graag verder.Mocht je nog aanvullende vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen via deze website.

Vermeld dan wel duidelijk de klachtomschrijving zodat wij je goed van dienst kunnen zijn.