Het klopt inderdaad dat het geluid op de monitor van de DVM-250 zachter gaat op het moment dat er bij de babyunit geen geluid wordt weergegeven, dit is om de eventuele ruis die dan te horen kan zijn, in volume te reduceren. Dit is dus geen defect, maar een instelling.

Bij een ingeschakelde VOX-functie zal de DVM-250 namelijk bij stilte op kinderkamer het ingestelde geluidsniveau naar 0 verlagen. Bij tussentijdse controle van volume zal de DVM-250 geluidsniveau 0 aangeven.

Zodra er weer voldoende geluid op kinderkamer wordt gemaakt, schakelt de DVM-250 het vooraf ingestelde niveau weer in.

Probeer eens de VOX functie anders in te stellen, om zo alles naar wens te installeren. Hoe lager de gevoeligheid hoe langer de accu ook mee gaat.

Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben neem dan contact met ons op via deze website.

Vul dan zo duidelijk mogelijk je vraag of klacht in, zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.