De DVM-64 werkt op de 2,4 GHz, dit is een frequentie die in huizen heel veel gebruikt wordt, ook door andere apparaten, zoals bijvoorbeeld de wifi. Gezien de steeds groter wordende hoeveelheid draadloze apparatuur in huis, wordt de kans ook steeds groter dat deze apparatuur invloed gaat hebben op elkaar, dit kan op allerlei manieren gebeuren, storingen, geen geluid of geen beeld of geen verbinding. Vaak kan, door de storende apparatuur uit te schakelen of van kanaal te veranderen, het verbindingsprobleem verholpen worden. 


Problemen met defecte onderdelen kunnen wij voor je oplossen, door reparatie of toezenden, maar verbinding is altijd een lokaal iets en kan per woning verschillen.


Het zou bijvoorbeeld kunnen zijn, als je je wifi op automatisch hebt staan, dat het modem van wifikanaal is veranderd naar een kanaal met een frequentie dicht in de buurt van je babyfoon. Dit kun je testen door het modem eens helemaal stroomloos te maken, kijk wat de verbinding van de set dan doet. Is deze dan beter, kun je je wifi op een ander kanaal vast zetten, waarschijnlijk zal de verbinding van de babyfoon dan ook weer beter blijven. Geeft dit geen verbetering, test de set dan eens bij iemand anders uit, in een ander huis. Is de verbinding daar beter, weet je in ieder geval dat de set wel wil, maar dat er in je huis nog iets is wat stoort op de set.


Doet de set het op een andere locatie hetzelfde en valt je set nog in de 2 jarige garantie, dan kan je deze aanmelden ter reparatie via onze website.