De meest simpele oplossing is, dat je tijdelijk MAC adres filtering uitschakelt in je modem/router.

Dan kan je via de app en find tool (vindbaar op onze service website) het ip adres achterhalen van de camera.

Aan de hand van het ip adres kan je het MAC adres vinden in het router/modem.

Let wel, ieder actief apparaat met een WiFi of bekabeld netwerk connectie heeft een MAC adres.

Mocht je nog aanvullende vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen via deze website