De ouder en baby unit van de DBX-60 zijn vanaf de fabriek al aan elkaar aangeleerd. Echter in het geval de units niet goed verbinding maken, kan je de units opnieuw aan elkaar aanleren. Hoe je dat kan doen vind je in de instructies hieronder.

1. Druk op de zachter knop van de ouder unit wanneer deze uit staat en houd deze ingedrukt.

2. Zet vervolgens de ouder unit aan door de power knop ingedrukt te houden. De ouder unit power indicator zou nu groen moeten gaan knipperen. Laat beide knoppen los.

3. Druk op de gevoeligheid - knop van de baby unit wanneer deze uit staat en houd deze ingedrukt.

4. Zet vervolgens de  baby unit aan door de power knop ingedrukt te houden. De baby unit power indicator zou nu groen moeten gaan knipperen. Laat beide knoppen los.

5. Druk nu van beide units de groene leds knipperen op de gevoeligheid - knop van de babyunit om opnieuw aan elkaar aan te leren. Indien het aanleren geslaagd is zou je 2 piepjes moet horen van de ouder unit. Van beide units zou nu de power led continu groen moeten branden.

6. Beide units zijn nu op elkaar aangeleerd en je zou geluid moeten horen vanaf de baby unit aan de ouder unit.

7. In het geval dit niet gelukt is en de units niet met elkaar communiceren, herhaal dan het proces.

Mocht het met de instructies nog niet lukken de units op elkaar aan te leren en valt je unit nog in de 2 jarige garantie dan kunnen wij dit altijd nog voor je doen. Je kan je unit dan ter reparatie aanmelden via onze website

Mocht je nog aanvullende vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen via het kopje service op deze website.

Vermeld dan wel duidelijk de klachtomschrijving zodat wij je goed van dienst kunnen zijn.