De babyfoon gebruiken op meerdere telefoons is mogelijk d.m.v. instellingen in de Smart-life app.

- Open de app
- klik op profiel
- Klik op home-beheer en klik op familie toevoegen.

Je kan dan een naam invullen zodat er een familie wordt aangemaakt. Vervolgens kan je een familie-lid toevoegen door te klikken op: voeg leden toe.

Je familie-lid krijgt nu een code toegestuurd.

Deze persoon kan nu zelf de app openen en de volgende stappen volgen:

- Klik op home
- Klik op beheer
- Klik op join a home
- Voer de code in

Vervolgens kan je de babyfoon toevoegen op deze telefoon.

Zie ook de video voor extra toelichting.

Indien de camera niet automatisch in het account zichtbaar word in de app van de 'andere gebruiker', kan je de camera vervolgens zelf handmatig delen met de andere gebruiker.

Klik hiervoor in de app op de camera; vervolgens op het potloodje rechtsboven; klik op toestel delen. Deel vervolgens de camera met de andere gebruiker.

Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben neem dan contact met ons op via deze website.

Vul dan zo duidelijk mogelijk je vraag of klacht in, zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.