Als de camera is aangesloten met de UTP kabel aan het modem, alles opnieuw opstarten, dan zou het moeten werken. Eventueel de instellingen in het modem controleren. (Hoe dit te doen is vaak terug te vinden in de handleiding die bij het modem komt, anders kan je altijd nog contact opnemen met de internet service provider)

Zet dan in het modem UpNp aan en zet de camera eventueel op Unrestricted.