Wat vervelend dat je geen meldingen / pushnotificaties ontvangt. Hoogstwaarschijnlijk gaat dit om een instelling.
Controleer in dit geval de onderstaande 4 stappen:

1) controleer of je bij de instellingen op je eigen smartphone of je goedkeuring hebt gegeven dat de app je meldingen stuurt
2) ga in de smartlife app en klik op de babyfoon - dan op het potloodje rechtsbovenin - instellingen detectiealarm - zet hier de meldingen aan
3) klik in de smartlife app rechtsonderin op profiel - dan rechsbovenin het icoontje - dan pushnotificatie - zorg dat decive alert op aan staat.

4) tevens rechtsonderin in de app op profiel - dan rechtsbovenin het icoontje - kies hier voor privacy settings - notifications -> kies ON.

Mocht je nog aanvullende vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen via deze website