De verwijder procedure gaat als volgt:

1> Al de geregistreerde camera's dienen aan te staan

2> De ouder unit dient uit te staan

3> Druk op de  "▲" toets van de ouder unit en houd deze ingedrukt, schakel nu de ouderunit in, na een paar seconden verschijnt er "TEST MODE" in het scherm, laat de "▲" toets los

4> Druk op de ouder unit 6 x op de "MENU" toets totdat er "DELETE CAM PARA" in het scherm verschijnt.

5> Druk kort op de "power" knop van de ouder unit om te bevestigen, het scherm laat laat het volgende zien, BS 1 BS 2...totdat al de camera's verwijderd zijn en laat dan zien "DELETE OK"

6> Houd de "power" knop van de ouder unit ingedrukt totdat deze uit gaat en zet deze daarna weer aan door wederom op de "power" knop te drukken, al de geregistreerde camera's zijn nu verwijderd.

7> Nu kan je de camera's weer opnieuw aanleren aan de ouder unit.