Altijd vervelend als je geen verbinding kan maken met de hotspot van de camera. Je kan het volgende proberen om zo de verbinding met de hotspot van de camera tot stand te krijgen.

-Mobiele gegevens uitzetten op de mobiele telefoon.

Nieuwere mobiele telefoons schakelen automatisch weer terug naar de mobiele data verbinding indien je verbonden bent via wifi met de DIVM-550 en er geen internet gedetecteerd wordt.

-Bij de laatste Android update heeft Android een eis gesteld dat je je locatie aan moet hebben om gebruik te maken van de wifi, zet op je mobiel je locatie aan.