Gebruik van andere 2,4Ghz apparaten zoals bijvoorbeeld een router , Bluetooth producten of een magnetron kunnen storing veroorzaken bij deze baby monitor. Plaats de baby monitor verder weg van deze storingsbronnen, dit kan oplossing bieden.


Mocht je nog aanvullende vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen via deze website

Vermeld dan wel duidelijk de vraag of klachtomschrijving zodat wij je goed van dienst kunnen zijn