Zet in het berichtencentrum van het Apple device de push notifications aan.

De firewall van het modem verhinderd connectie met APNS (Apple Push Notification Server) .

Zet luisterpoorten open op de router, kijk hiervoor op de Apple support site.

https://support.apple.com/en-us/HT203609

Mocht je nog aanvullende vragen hebben over je IVM-180 kun je altijd contact met ons opnemen via deze website