Altijd vervelend als er wat stuk gaat.

Het zou zomaar kunnen zijn dat er een defect zit in de DC-input van je DVM-190.

Je kan dit controleren door de adapter pin in te steken in de DC-input van het scherm en deze voorzichtig iets op en neer te bewegen.

Zie je dan bij het op en neer bewegen soms wel en soms niet een laadindicatie, dan kan de DC-input stuk zijn.

Je kan dan je unit aanmelden ter reparatie via deze link.

Door dit reparatie formulier hebben we meteen alle gegevens compleet om je te kunnen helpen.

Zorg er wel voor dat je bij de klachtomschrijving duidelijk omschrijft wat het probleem is dat je ervaart,  onze monteurs weten zo dan waar ze op moeten letten bij de reparatie.

Mocht je nog aanvullende vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen deze website.

Vermeld dan wel duidelijk de klachtomschrijving zodat wij je goed van dienst kunnen zijn.